Senatorul Coca: “Politica nu se face cu sentimente!”

Desemnarea deputatului Romeo Rădulescu drept candidat al PSD la Primăria Râmnicu Vâlcea pare să tulbure doar în aparenţă apele în cea mai mare organizaţie politică din Râmnic.

Senatorul Laurenţiu Coca, secretar al organizaţiei judeţene a PSD ne-a făcut o scurtă declaraţie plină de înţelepciune, un apel de fapt la solidaritatea partidului său.
“Politica nu se face cu sentimente. Se face cu procente, cu strategii, cu tactică, cu pragmatism. Conducerea PSD a lua de fapt o decizie care să maximizeze şansele PSD Vâlcea de a obine un scor bun la Râmnic şi în judeţ. Şi eu sunt membru al Organizaţiei Municipale. Trebuie să încercăm să trecem peste multe lucruri care nouă, personal, nu ne-au convenit de-a lungul timpului. Şi sfatul meu pentru dânşii, pentru toţi colegii mei din această organizaţie, este acela că, dacă devenim din nou un bloc unitar, devenim din nou aşa cum a fost dintotdeauna Organizaţia Municipală, pentru că trebuie să recunoaştem, preşedintele acestei Organizaţii Municipale este primarul interimar Ion Gigi Matei, uniţi şi hotărâţi, vom putea avea rezultate bune. Sfatul meu acesta este: să mergem şi să ne batem cu adversarii politici. Adversarul nostru politic se numeşte PNL, care la ora actuală este format din două foste partide foarte mari, PNL şi PDL. Acolo sunt adversarii. Adversarii nu trebuie să ni-i căutăm în interior. Avem timp de dezbateri politice, să ne exprimăm sentimentele, ideile, principiile după ce vom câştiga ceea ce trebuie câştigat în aceste alegeri locale”, afirmă senatorul Coca.