Nimic despre Mircia Gutău

Indiferent de eventualele propuneri ce vor veni din partea lui Gutău nu îi vom face campanie electorală.

Din motive pe care redacţia nu consideră necesare a le preciza. În perioada campaniei electorale nu vom publica nicio informaţie legată de acest om sau de partidul pe care îl va reprezenta. Nicio laudă şi nici un atac. Nu vom publica nicio critică a adversarilor săi pentru că orice critică ar însemna tot reclamă. Vom considera că nu există, că nu participă la aceste alegeri şi că râmnicenii au destule variante din care să aleagă şi nu au nevoie de acest Mircia Gutău.
Râmnicu Vâlcea este un oraş cu 118.000 de locuitori ! Nu este raţional să crezi că datorită unor sondaje de opinie manipulatorii majoritatea acestor oameni nu au cum să aleagă dintre ei un primar şi sunt nevoiţi să îi dea votul unui moldovean venit în Râmnic sărac lipit pământului şi ajuns azi unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din municipiu, proprietar de terenuri de fotbal şi tenis, de notariat, de maşini de lux, de cârciumă-club de fiţe. Nu ne interesează câţi oameni de afaceri joacă cu el remi luni după amiaza în clubul lui de lux unde o bere costă cât 10 pâini şi bârfesc prostimea, crezând că râmnicenii sunt o turmă de proşti. Nu ne interesează dacă printre companionii săi sunt poliţişti putrezi de bogaţi deşi muncesc doar câteva ore pe săptămână, dacă sunt salariaţi ai CET care iau salarii imense şi nu lucrează nimic, dacă sunt penali, coruăţi şi perverşi. Nu ne interesează dacă câteva mii de oameni vor fi ghiftuiţi pe la chefurile electorale tradiţionale pentru a li se lua votul, nu ne interesează că unii strategi de campanie îi spun să nu bage bani în presă că presa nu contează. Şi aşa nu am luat un leu de la el şi nu vom lua. Nu luăm un leu de la Primăria municipiului, unde distribuim şi abonamentul gratuit, şi nu vom lua nici după 5 iunie.
Nu ne interesează câţi râmniceni vor fi consultaţi la ochi şi li se va lua tensiunea ,, gratuit,” din partea lui Mircia. Nu ne interesează câte mii de ziare pupincuriste la adresa lui vor fi tipărite de alte redacţii atrase de mirosul banilor primiţi de la el şi camarila lui interesată!
Nu ne interesează dacă are vreun blat sau nu are cu alţi candidaţi.
Credem pur şi simplu că Râmnicul are şi alte variante şi le vom prezenta pe cele care merită să fie luate în seamă de alegători !