Ziaristul Robert Dinţoi se transferă într-o redacţie de top!

A murit duminică, aşa cum mor majoritatea jurnaliştilor, de tânăr. Din acest motiv şi este considerată această profesie, la nivel mondial, una dintre cele mai riscante. OMS spune că ziariștii au o speranță medie de viață mică, puțin peste cea a minerilor.
Robert Dinţoi a fost redactor-șef al cotidianului Viața Vâlcii până în anul 2012, dar puţini ştiu că a fost şi ultimul redactor şef cu studii superioare de jurnalism al unui cotidian vâlcean. Stresul generat de această funcţie în perioada de aur a presei naţionale, când, pentru a menţine ritmul trebuia să lucrezi peste 12 ore pe zi, în fiecare din cele 365 de zile ale anului şi-a spus poate cuvântul acum, în august 2022, la peste 10 ani de când Robert a plecat din presa vâlceană spre alte afaceri din Bucureşti şi Dâmboviţa. Trupul neînsuflețit al lui Robert Dințoi va fi depus marți,16 august, după ora 16.00, la Capela Bisericii „Sfântul Ioan” din Râmnicu Vâlcea. Înmormântarea va avea loc miercuri, la cimitirul Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea.
Robert Dinţoi se alătură acum unei redacţii cereşti formată din: George Rădiţă, Dorel Iuga, Tudor Iosifaru, Tudorel Brucker, Gheorghe Stamate, Petre Tănăsoaica, Emilian Rouă!
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Redacţia “Eveniment Vâlcean”