Vlad Odangiu, vâlceanul care mixează pe acoperișul celei mai înalte clădiri din România

Vâlcenii au fost mereu la înălțime indiferent de domeniul în care au activat. Nu este de mirare că cel mai tânăr DJ din România este mereu la înălțime și la propriu și la figurat.

Vlad Odangiu a participat la un eveniment deosebit în Râmnicu Vâlcea anul trecut când “Eveniment Vâlcean” a relatat, în plină pandemie, despre un “concert” unic din județ. Miercuri, 1 iulie, 2020, în Râmnicu Vâlcea, a avut loc un eveniment la înălţimea de 55 metri, pe terasele penthouses-urilor din “ANSAMBLUL REZIDENȚIAL CENTRAL. Răzvan Iliescu, reprezentatul Ansamblului şi fiul cunoscutului dezvoltator imobiliar Romeo Iliescu, a fost de acord cu propunerea unora din cei mai tineri DJ din România de a promova frumuseţea municipiului prin difuzarea pe Instagram şi Facebook a unui concert DJ pe acoperişul clădirii. Evenimentul a avut loc între orele 19.00-21.00, cu acordul locatarilor, a fost filmat din mai multe drone şi camere video şi transmis live.
Atunci Vlad Odangiu ne-a vorbit despre un proiect ambițios, de top,din industria muzicală pe care îl va duce la bun final luna aceasta. Vă doriți să vă bucurați de cele mai tari HIT-uri ale momentului? Vlad Odangiu, cel mai tânăr DJ din România ( 18 ani), va mixa pe cea mai înaltă clădire din România, Sky Tower, ce are o înălțime de 137 de metri și 36 de etaje, situată pe Calea Floreasca în București.
După ce a bucurat lumea în locații ca Valea Oltului, Vârful Roman, Vârful Cozia, dar și cea mai înaltă clădire din Oltenia, cel mai tânăr DJ vrea să ajungă în inimile tuturor.

„Am crescut înconjurat de muzică, așa că m-am îndrăgostit din prima clipă de această industrie. Mi-a fost greu să fiu luat în seamă, dar am căpătat atenția tuturor atunci când nu m-am dat bătut. Vreau să trec peste barierele din muzică, vreau să îi inspir și pe ceilalți. Putem să facem tot ce ne dorim, vârsta este doar un număr. Vă invit alături de mine la cel mai intens eveniment din ultima perioadă!”, spune Vlad Odangiu.
Vă invităm alături de Vlad Odangiu dacă vă doriți să vă bucurați din nou de muzică de cea mai înaltă calitate. Evenimentul va fi transmis LIVE pe toate rețelele de socializare la data de 22 iulie. În această perioadă grea încercată, tânărul DJ vrea să ne amintească tuturor că muzica ne vindecă și în cele mai grele clipe. Vlad Odangiu, cel mai tânăr DJ din România, poate fi urmărit pe Facebook și Instagram, la următoarele adrese: vladodangiuofficial, respectiv Vlad Odangiu, unde va fi transmis live evenimentul începând cu ora 21:30.

Traian GUMINSKI