Vine Moș Crăciun la Teatrul Anton Pann

Două spectacole propune Teatrul Anton Pann la acest sfârșit de săptămână atât pentru cei mari, dar şi pentru cei mici. Sâmbătă 10 decembrie, începând cu ora 11.30, la Sala Mare a Teatrului Anton Pann, pentru cei mici vine Moş Crăciun în “Poveste de Iarnă”, iar de la ora 19.00, în aceeași zi de sâmbătă 10 decembrie, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann, spectatorii pot vedea VERMINE RADIANTE de Philip Ridley, regia Botos Bálint, scenografia Blanka Aliz Bajko. Haideți la teatru!

Mulți dintre părinți îi pregătesc pe cei mici pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun. Și Teatrul Anton Pann, prin spectacolul “O poveste de iarnă”, pus în scenă în urmă cu ceva timp, aduce în atenția celor mici povestea lui Moș Crăciun.
Apariția unor personaje interesante, mânuite de către actorii păpușari ai teatrului, vor stârni mirare și, la final (o să vedeți), ropote de aplauze. Împreună cu Iepurașul, Ursul, Lupul, Vulpea, Omul de Zăpadă, Pinguinii și alte personaje, veți cânta piese specifice sărbătorilor de iarnă, iar cei mici vor reuși să-l înduplece pe Moș Crăciun ca să le ofere ceva în dar până la venirea Crăciunului, doar se apropie. Maria Gornic, cea care semnează regia spectacolului, reușește cu ușurință să ne introducă în atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă.
O POVESTE DE IARNĂ, spectacol pe care îl puteți vedea și dumneavoastră împreună cu cei mici în această sâmbată de 10 decembrie, începând cu ora 11.30, la Sala Mare a Teatrului Anton Pann.
De la ora 19.00, în aceeași zi de sâmbătă 10 decembrie, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann sunteți invitați să vedeți sau să revedeți un spectacol care de la premieră ne-a atras atenția prin suspansul creat încă de la început.
Este vorba de VERMINE RADIANTE de Philip Ridley, regia Botos Bálint, scenografia Blanka Aliz Bajko. O comedie cu o lumină neagră. Ce ne trebuie (în afară de bani) pentru a trăi un vis? Şi anume, casa noastră de vis. Avem nevoie de noroc? De statul ocrotitor? Sacrificii? Ajutorul lui Dumnezeu? Poate chiar minuni? Din când în când se întâmplă minuni. Minuni care ne transformă realitatea în vis. Dar oare cum e visul? Frumos? Luminos? Sau un coşmar? Sau toate la un loc?Jill şi Ollie vă aşteaptă să vă povestească, cum a fost visul lor. Este un spectacol care, așa cum s-a scris, prin atenția pe care o acorzi, dorind să afli ce se va mai întâmpla, te consumă ca spectactor. Este un spectacol care prin forța și talentul celor trei actori Szász Réka, Andrei Brădean şi Ana Şuşca vă face să meditati asupra celor văzute și să vă puneți întrebări dacă pentru a avea o casă se merită toate aceste crime. Informaţiile ne-au fost transmise de Daniela Ştefănescu, purtător de cuvânt la Teatrul Anton Pann.