Viitorul Dăești e favorită în Seria a VI-a

Toate cele patru reprezentante ale județului în Liga a III-a au fost repartizate în Seria a VI-a. Viitorul Dăești, care a ratat la mustață promovarea în eșalonul al doilea, este favorită clară la prima poziție a clasamentului și implicit la participarea la barajul de accedere în eșalonul superior. Alături de Cozia Călimănești, Minerul Costești și Flacăra Horezu, în luptă vor mai intra în această serie Cetate Turnu Măgurele, CSM Alexandria, Vedița Colonești, Sporting Roșiori, Universitatea Craiova 2 și Petrolul Potcoava.

Vineri începe campionatul. Primul derby local

Noua ediție a campionatului va debuta vineri și în prima rundă este programat și derby-ul local dintre Viitorul Dăești și Cozia Călimănești, formația din stațiune fiind nou-promovată. Minerul Costești va evolua în deplasare, cu Universitatea 2 Craiova, în timp ce Flacăra Horezu merge pe terenul petroliștilor din Potcoava.

Lot valoros pentru Viitorul

Viitorul Dăești se va baza în această ediție de campionat pe un lot valoros. Oficialii formației de la Fedeleșoiu au fost activi în pauza competițională și s-au realizat transferuri importante. 26 de fotnaliști au ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, patru dintre ei fiind stranieri. Viitorul are și un nou antrenor principal, Călin Cojocaru, cel care o să fie ajutat de secunzii Cristi Munteanu și Cristi Popescu. (Gabriel Cîrjaliu)