VIDEO Victimele accidentului din fața sediului Poliției Rutiere sunt în afara pericolului

În această dimineață, pe Drumul National 64 care face legatura intre Ramnicu Valcea si Slatina, exact în fața sediului Poliției Rutiere Vâlcea, s-a produs un accident în care au fost implicate patru mașini. Trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean Vâlcea și sunt în afara oricărui pericol.


Șoferul unui bolid a observat prea târziu intenţia conducătorului auto din faţa sa de a vira la stânga și a intrat în coliziune cu acesta. Maşina care vira stânga a fost aruncată într-o altă maşină, după care a ricoşat într-o dubiţă care circula pe celălalt sens. Şoferul care a oprit pe DN 64 pentru a vira la stânga mai avea câţiva metri până acasă. În urma coliziunii două persoane au fost încarcerate. Trei dintre victimele accidentului au fost transportate la Spitalul Județean Vâlcea pentru investigații și sunt în afara oricărui pericol. Șoferul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 de grame alcool în aerul inspirat.
Traficul rutier a fost paralizat în zonă mai bine de o oră, timp în care s-au format cozi de maşini pe aproape doi kilometri.

Gabi Cîrjaliu
Video Gabi Henning