VIDEO: Proiect de 2.000.000 de euro la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea

Un nou proiect ce va fi implementat în viitorul apropiat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea în valoare de 2.000.000 de euro a fost anunțat de Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

“Este vorba despre instalarea, reabilitarea, modernizarea instalațiilor de ventilație și tratare a aerului, a instalațiilor electrice și instalațiilor de fluide medicale, la două imobile. Investiția se ridică la aproximativ 2 milioane de euro. Am semnat astăzi contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Creșterea siguranței pacienților în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea”.
Proiectul presupune instalarea, reabilitarea, modernizarea instalațiilor de ventilație și tratare a aerului, a instalațiilor electrice și instalațiilor de fluide medicale, la două imobile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.
Pentru implementarea acestui proiect, CJ Vâlcea a atras fonduri europene, valoarea totală fiind de 9.620.083,40 lei (cca 2.000.000 de euro).
Conform graficului de execuție prezentat, durata contractului este de 6 luni.
Un proiect similar avem în execuție și la Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăești. Fiindcă ne dorim să creștem calitatea actului medical și pacienții vâlceni să fie îngrijiți bine în spitalele noastre, avem proiecte în derulare pentru modernizarea și dotarea tuturor spitalelor aflate în coordonarea Consiliului Județean Vâlcea”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.