VIDEO Handbal feminin, Liga Națională: Vâlcenii savurează succesul contra Zalăului

Oficialii și susținătorii echipei HCM Râmnicu Vâlcea savurează succesul reușit de Andreea Adespii și compania în fața unei formații puternice, HC Zalău. Echipa noastră rămâne pe locul trei al clasamentului și este favorită la podium, implicit la un loc de cupă europeană pentru sezonul viitor.

“Le mulțumim vâlcenilor că au venit în număr mare”

Tehnicianul Aurelian Roșca le mulțumește spectatorilor care au venit în număr mare la meci și spune că fetele pe care le antrenează au dat dovadă de mare dăruire pe parcursul celor 60 de minute: “Tot timpul cu Zalăul este un meci greu, ne bucurăm pentru cele trei puncte, ne bucurăm că am reușit să ne consolidăm poziția a treia a clasamentului. Le mulțumesc fetelor pentru dăruire, le mulțumesc spectatorilor că au fost alături de noi și că vin în număr din ce în ce mai mare la meciurile noastre. La București am făcut un meci bun, poate și CSM nu s-a concentrat foarte bine cu noi. Au fost, oricum, două meciuri dificile, peste care am trecut cu bine. ”


“Am virat banii necesari pentru plata salariilor în acest an”

Primarul Mircia Gutău le-a dat și o veste bună elevelor lui Roșca, au asigurate salariile până la finalul acestui am, banii fiind deja virați. “Echipa a început să joace handbal ca în vremurile bune. Dacă o țin așa sunt convins că terminăm pe podium. Vreau să asigur echipa că Primăria se va ține de promisiuni și vom plăti contractele promise. De altfel,am și virat banii necesari pentru salarii până la finalul anilor. Mă bucur că a venit multă lume la sală și sunt convins că dacă partida avea loc sâmbătă tribunele erau pline.” “O victorie frumoasă și meritată, echipa a crescut de la meci la meci. Au fost mulți oameni la sală și asta mă bucură foarte mult. Iată că am reușit să facem o echipă competitivă”, a completat deputatul Eugen Neață.

Gabi Cîrjaliu
Video Gabi Henning