VIDEO Deputatul Vasile Cocoş: “Românii urmăresc cu mare interes Programul de guvernare în anul Centenarului”

Deputatul PSD Vasile Cocoş a susţinut în Plenul Parlamentului zilele trecute declaraţia politică “Românii urmăresc cu mare interes Programul de guvernare în anul Centenarului”.

“Guvernul Dăncilă şi-a propus ca prin Programul de Guvernare 2018-2020 să recupereze toate întârzierile înregistrate la investire şi să resolve preoblemele noi apărute astfel ca economia României să se modernizeze cât mai mult.
Anul 2018 – anul Centenarului – va însemna continuarea modernizării economiei, modernizare care a început în 2017 cu modernizarea sistemelor publice către cetăţean şi invers.
Centenarul nu trebuie să însemne doar conferinţe şi simpozioane, trebuiec întreprinse acţiuni şi măsuri care să ducă la creşterea nivelului de trai al românilor.
Pentru modernizarea României sunt necesare investiţii masive, începând de la capitalul uman, până la investiţii în infrastructură, de la modernizarea marilor sisteme publice, la reforma statului.
Modernizarea României înseamnă pentru fiecare român:
– Acces la apa potabilă, încălzire şi canalizare, inclusiv în mediul rural;
– Acces la drumuri modernizate/pietruite, asfaltate, drumuri expres, autostrăzi;
– Acces la educaţie decentă;
– Acces la un sistem de sănătate decent, cât mai aproape de standardele europene;
– Acces la cultură;
– Acces la servicii publice de front – office de calitate, prin digitalizarea administraţiei publice;
– Acces la o apărare şi siguranţă zilnică;
– Acces la o justiţie corectă şi la o bună reprezentare în sistemul democratic;
– Acces la toate serviciile sociale de calitate;
– Acces la alimente de calitate, sigure şi hrănitoare.
Guvernul Dăncilă a înţeles că modernizarea României şi creşterea economică înseamnă în final creşterea nivelului de trai din toate punctele de vedere.
Personal, am mare incredere în Programul de Guvernare 2018-2020 al Aliantei PSD-ALDE şi în capacitatea Guvernului Dăncilă de a realiza întocmai acest program”, este declaraţia deputatului Cocoş.