VIDEO: Bani europeni pentru înființarea unui Centru comunitar la Vaideeni

În ședința ordinară de vineri, 29 ianuarie 2021, președintele Constantin Rădulescu va propune consilierilor județeni aprobarea proiectului „Centru comunitar integrat, în comuna Vaideeni” și a părții de cofinanțare ce revine județului Vâlcea, proiect care a obținut finanțare europeană prin POR.
Proiectul se va realiza în parteneriat cu primăria Vaideeni, are o valoare totală de 669.262,13 lei și, în prezent, se află în etapa de precontractare.
„Este vorba despre un proiect pe care l-am gândit încă de anul trecut și care presupune înființarea unui punct de lucru care să ofere servicii medicale primare, dar și a unui centru de permanență ce va deservi populaţia din comuna Vaideeni și din localitățile limitrofe. Ca și parteneri în acest proiect, noi vom asigura partea de cofinanțare, respectiv suma de 190.911,23 lei, bani ce se vor folosi pentru plata tuturor cheltuielilor neeligibile.
În parteneriat cu primăria Vaideeni, mai avem un proiect în domeniul turismului, pe care îl vom implementa tot cu fonduri europene. Este vorba despre dezvoltarea satului de vacanță din zona Ursu Ursulețul, proiect ce cuprinde un parc de aventură, cu pârtie de schi, alpine coaster, tiroliene etc.” – Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.