Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicului, alături de colegii din AUR de la Organizația Municipală și Județeană, „cadouri” pentru familiile nevoiașe

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicului, a demarat la sfârșitul lunii februarie o acțiune de ajutorare a familiilor nevoiașe din municipiul Râmnicu Vâlcea. Omul de afaceri și politicianul, care a început să prindă popularitate în rândul tinerilor, a împărțit mai multe pachete cu alimente la 25 de familii nevoiașe.

„Acțiunea este doar o componentă în cadrul campaniei „Iarna Românilor”, demarată la nivel național de de președintele AUR George Simion, de care ne-am achitat cu succes. Am ajuns pe fiecare stradă din municipiu, unde am împărțit pachete cu alimente la familiile nevoiașe care au nevoie de sprijin în această perioadă destul de dificilă pentru toți românii. Sunt români care au nevoie de sprijin și o să țin cont pe viitor ca aceste acțiuni de ajutorare să se repete. O altă componentă a acțiunii a fost distribuirea de reviste patriotice. Mulțumesc organizației județene AUR care m-a susținut în această campanie!”, ne-a spus Vicențiu Mocanu.

Alături de organizația municipală și județeană AUR, politicianul a împărțit mii de mărțișoare domnișoarelor și doamnelor ce le-au întâlnit pe străzile din toate zonele municipiului, vineri, 1 martie 2024. Și au primit de la acestea semnături, deoarece tot la 1 martie a demarat campania de strângere a semnăturilor necesare pentru participarea la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Vicențiu Mocanu are ca principal obiectiv bunăstarea comunității și dezvoltarea orașului. Prin acțiunile pe care le susține dovedește astfel că este un lider de viitor pentru un oraș care merită tot ce este mai bun.