Vicenţiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, inițiativă lăudabilă pentru familiile tinere

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, a anunțat deja pe pagina de socializare propunerea de acordarea a unui stimulent financiar pentru nou-născuți, la Râmnicu Vâlcea. Inițiativa este lăudabilă și vine în sprijinul familiilor, având în vedere creșterea prețurilor și a cheltuielilor din ultima perioadă.

“Dragi prieteni, în aceste momente decisive pentru comunitatea noastră, mă angajez să aduc în prim-plan nevoile familiilor tinere și ale copiilor noștri. Este timpul să luăm măsuri concrete pentru a asigura un viitor prosper orașului nostru și a începe cu ce este mai prețios – familiile noastre și nou-născuții.
Cu profundă convingere și responsabilitate, propun introducerea unui stimulent financiar de 3000 de lei pentru fiecare nou-născut din Râmnicu Vâlcea. Această inițiativă nu este doar un sprijin financiar, ci un semnal clar că ne pasă de viitorul comunității și că suntem gata să investim în el.
Prin această măsură, dorim să oferim un start mai bun în viață copiilor noștri și să alinăm preocupările familiilor tinere, stimulând totodată natalitatea în orașul nostru. Este un pas esențial în construirea unui mediu comunitar solid, în care fiecare familie să se simtă sprijinită și valorizată.
Vă invit să vă alăturați acestui demers, să îl susțineți și să contribuiți la modelarea unui Râmnicu Vâlcea al bunăstării și progresului. Fiecare semnătură, fiecare voce care se ridică în sprijinul acestei inițiative, contează enorm”, precizează Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicului.