Vicențiu Mocanu a prezentat lista AUR de candidți la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea! Tineretul vâlcean tentat să-și ducă voturile spre AUR

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, a prezentat membrilor și simpatizanților lista de candidați AUR la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea ân cadrul unui eveniment ce a avut loc la Paradise Noblesse.

În locația elegantă, cunoscutul antreprenor vâlcean a pregătit celor prezenți surprize. Alături de Vicențiu, s-a aflat soția acestuia Cristina Spătar, Ion Paladi, Mariana Căpitănescu, Nicușor Iordan, Ionuț Dolănescu, Mihaela Gurău, Claudia Ghițulescu.
Așa cum anunțam în urmă cu două săptămâni, Vicențiu Mocanu pare a fi câștigătorul unui segment important de votanți. cel al tinerilor. Sondajele îl clasau pe primul loc în intenția de vot a celor ce vor vota în iunie pentru prima dată în viața lor!
Candidatul AUR a prezentat CV-ul fiecărui candidat aflat pe lista Consiliului Local Rm. Vâlcea.
În procent de peste 90 la sută, sunt oameni noi care nu au mai făcut politica, antreprenori, tineri, profesori, ingineri, avocați, economiști, oameni care au excelat în domeniile lor de activitate cu CV-uri întinse pe multe pagini, masterate, doctorate, experți în domeniul salvării vieții oamenilor.
Această listă poate contribui alături de modul în care sunt primiți tinerii în AUR la o victorie importantă în Vâlcea, dacă tinerii votanți simt că într-adevăr votul lor poate schimba ceva și vor ieși la vot.
În cadrul sondajului realizat de IRES l aînceputul lunii martie, tinerii spun că 58% se vor duce “cu siguranță” la vot și 25% “cel mai probabil” vor participa la alegerile din acest an.
La alegerile parlamentare din anul 2020, puțin peste 25% dintre tineri (cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani) au mers la vot.
O pondere mare a tinerilor în electoratul AUR a fost semnalată încă din 2022, într-un sondaj Avangarde. 36% dintre cei care au declarat că votează cu Alianța pentru Unirea Românilor au vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.
Studiul, citat de G4media, relevă, totodată, că 30% dintre votanții AUR aveau în 2022 între 31 și 50 de ani.
Acest fenomen are loc în timp ce electoratul PSD este din ce în ce mai în vârstă, iar cel mai mare partid a pierdut și foarte mulți membrii și simpatizanți în ultimii trei ani din motive naturale.
“Avem o echipă de profesioniști, nu o echipă de oameni politici! Rm. Vâlcea acum are o alternativă reală”, a declarat Vicențiu Mocanu, cel ce i-a depășit recent în intențiile de vot pe cei doi viceprimari ai municipiului, fiind acum aproape la egalitate cu primarul orașului în sondaje.

Letiția Lazăr