Vâlcenii pot susţine oraşul Ocnele Mari în competiţia “Destinaţia anului 2023”

“Destinația anului 2023” este cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern, pentru care concurează zeci de zone din țară.
Anul acesta, la categoria „Stațiuni turistice” apare oraşul Ocnele Mari . Acesta au de surclasat stațiuni precum Polovragi, Rodna, Mamaia, Săcuieu sau Vama Buzăului.
Până pe 7 aprilie 2023, orice român poate vota pe platforma destinațiaanului.ro. (https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/).
Votul său va conta și va ajuta la promovarea celor mai atractive destinații turistice din România, iar pentru noi, vâlcenii, este o mândrie să avem o localitate în acest top: Ocnele Mari , nominalizată în cel mai important concursul care se desfășoară pe baza votului!
“Promovăm împreună Ocnele Mari. O putem face până pe 7 aprilie 2023, votând Ocnele Mari pe site-ul www.destinatiaanului.ro. Putem câștiga această competiție națională prin votul nostru personal, al fiecărui membru al familiei noastre și al prietenilor care ne iubesc pe noi și localitatea în care trăim. Fiecare vot contează! Am înscris stațiunea Ocnele Mari pe platforma Destinația Anului din dorința de a participa la toate competițiile la care suntem invitați. Suntem o localitate îndrăzneață și competitivă. Am crescut în ultimii ani din toate punctele de vedere. Avem o localitate din ce în ce mai modernă și o stațiune turistică în care vin din ce în ce mai mulți turiști”, menționează primarul orașului Ocnele Mari, Remus Sasu.