Vâlceanul Vlad Odangiu va susține un eveniment deosebit pe Turnul Eiffel din Paris

Pandemia nu l-a putut opri pe cel mai tânăr DJ din România să-și vadă visurile împlinite.
“Eveniment Vâlcean” a relatat, în plină pandemie, despre un “concert” unic din județ. Miercuri, 1 iulie, 2020, în Râmnicu Vâlcea, a avut loc un eveniment la înălţimea de 55 metri, pe terasele penthouses-urilor din “ANSAMBLUL REZIDENȚIAL CENTRAL. Răzvan Iliescu, reprezentatul Ansamblului şi fiul cunoscutului dezvoltator imobiliar Romeo Iliescu, a fost de acord cu propunerea unuia din cei mai tineri DJ din România de a promova frumuseţea municipiului prin difuzarea pe Instagram şi Facebook a unui concert DJ pe acoperişul clădirii. Evenimentul a avut loc între orele 19.00-21.00, cu acordul locatarilor, a fost filmat din mai multe drone şi camere video şi transmis live. Turnul din care a avut loc acest eveniment este cea mai înaltă clădire din Oltenia.
În 22 iulie,2021, Vlad Odangiu devenea primul DJ care mixa pe cea mai înaltă clădire din România. Este vorba despre Sky Tower București, o clădire de 137 de metri înălțire, cu 36 de etaje, situată pe Calea Floreasca. Sky Tower este deschis vizitatorilor care vor să admire Bucureștiul de la înălțime, iar Vlad Odangiu le-a propus administratorilor să organizeze un eveniment de mare amploare care a fost transmis LIVE pe toate rețelele de socializare și care a încântat iubitorii muzicii din țara noastră.
Acum echipa tînărului Odangiu (18 ani) caută sponsori pentru un alt eveniment. Vlad Odangiu a obținut toate aprobările necesare din partea administratorilor cunoscutului Turn Eiffel din Paris pentru a susține un concert pe 16 aprilie anul viitor și a-l transmite pe rețelele de socializare.
Turnul Eiffel are o înălțime de 324 de metri, iar a mixa cele mai tari HIT uri ale momentului de la această înălțime și în această locație este nu doar o provocare, ci unul din cele mai ambițioase proiecte ale industriei muzicale românești.
Vlad Odangiu a mai organizat evenimente muzicale pe Vârful Cozia, Vârful lui Roman și Valea Oltului pentru a promova frumusețile naturii din ţara noastră, dar Parisul rămâne Paris.
Vă invităm alături de Vlad Odangiu dacă vă doriți să vă bucurați din nou de muzică de cea mai înaltă calitate. Evenimentul va fi transmis LIVE pe toate rețelele de socializare la data de 16 APRILIE 2022. În această perioadă grea încercată, tânărul DJ vrea să ne amintească tuturor că muzica ne vindecă și în cele mai grele clipe. Vlad Odangiu, cel mai tânăr DJ din România, poate fi urmărit pe Facebook și Instagram, la următoarele adrese: vladodangiuofficial, respectiv Vlad Odangiu, unde va fi transmis live evenimentul începând cu ora 21:00. Și nu uitați: muzica ne duce pe cele mai înalte culmi!

Traian GUMINSKI