Vâlcean reținut pentru violență în familie

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de din Bărbătești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La data de 25 ianuarie a.c. polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la o faptă de violență în familie, după ce la data de 24 ianuarie a.c., o femeie din comuna Bărbătești a solicitat o ambulanță pentru fiul ei de 9 ani, despre care a declarat că s-a autoaccidentat.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că fiul de 9 ani al femeii, ar fi fost agresați fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani, rezultând rănirea acestuia.
La data de 25 ianuarie polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar la data de 26 ianuarie, în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.
La data de 27 ianuarie a.c., bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru dispunerea de măsuri legale. Informațiile au fost furnizate de IPJ Vâlcea.