Vâlcean reţinut pentru furtul unui telefon

Polițiștii Poliției orașului Bălcești, Secției 10 Poliție Rurală Măciuca și cei din cadrul Posturilor de poliție Stănești și Fârtățești au reținut un bărbat bănuit comiterea unei tâlhării în data de 27 februarie a.c., pe raza comunei Stănești.

Ieri, 28 februarie, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat de 34 de ani, din Drăgășani, bănuit de săvârșirea unei tâlhării, comisă cu o zi înainte, victima fiind o bătrână din comuna Stănești.
În fapt, la data de 27 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din comuna Stănești a fost tâlhărită, fiindu-i sustras telefonul mobil.
Au fost demarate imediat cercetările, constatându-se că femeia se afla la domiciliu, când bărbatul ar fi intrat peste ea în casă și i-ar fi smuls telefonul, fugind apoi în stradă.
Polițiștii au înregistrat un dosar penal, iar în urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Judecătoriei orașului Bălcești cu propunere de arestare preventivă.