Vâlcea: Scandalagiu reținut la Slătioara, după ce a agresat 4 persoane într-un magazin

Un bărbat de 52 de ani, din localitatea Copăceni, a fost reținut, sâmbătă, 1 aprilie, de polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Măldărești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, în urma unui conflict într-un magazin din Slătioara, județul Vâlcea.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 31 martie a.c., mai multe persoane, în timp ce se aflau în interiorul unui spațiu comercial din localitatea Slătioara, județul Vâlcea, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic 4 persoane.
Totodată, unul dintre cei 4 agresori, ar fi distrus un geam de la un autoturism, precum și geamul de la ușa de acces al respectivei locații”, au precizat polițiștii vâlceni.
Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea.
Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, urmând ca bărbatul în cauză să fie prezentat magistraților cu propuneri legale.