Vâlcea o plânge pe Andreea Ştefan

received_779522868820800
Andreea Ștefan, o tânără de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea, a murit, în noaptea de joi spre vineri, la o clinică din Germania.
 
Am primit de la purtătorul de cuvânt al SC Apavil SA următoarele rânduri:
 “Suntem alături de colega noastră Mihaela Ştefan în greaua suferinţă pricinuită de pierderea fiicei sale Andreea. Ne este greu să descriem în cuvinte tristeţea care ne-a cuprins la aflarea veştii trecerii în nefiinţă a Andreei, la doar 28 de ani. Ne-am rugat pentru ea, am sperat să fie bine şi să se bucure de viaţă. Din păcate, Dumnezeu îi cheamă la el prea devreme pe cei mai buni dintre noi. Sincere condoleanţe şi fie ca Dumnezeu să o odihnească în pace !”.
Pe mailurile redacţiei noastre şi pe conturile de facebook foarte mulţi vâlceni au dorit să transmită condoleanţe şi mesaje cu sentimente legate de dispariţia prematură a unei membre a comunităţii noastre răpite pe nedrept de această tragedie de la COLECTIV!
Redacţia noastră, alături de toţi oamenii din presa vâlceană, o plângem pe Andreea Ştefan!
Primarul interimar Ion Matei ne-a declarat azi că va propune Consiliului Local să aloce un ajutor familiei îndoliate, iar Guvernul va suporta cheltuielile de repatriere din Germania a trupului neînsulfeţit!