VÂLCEA: Miliardar la pariuri – Claudiu Trache a încasat 250.000 lei cu doi lei investiți

A câștigat 250.000 de lei riscând doar doi lei la pariuri. Este povestea norocoasă a unui tânăr din comuna vâlceană Costești care a mizat pe 21 de meciuri de fotbal. Biletul a fost pariat la o agenție de pariuri sportive din Horezu și vestea s-a răspândit repede și în orașul olarilor, dar și în comuna învecinată Costești.


Oamenii îl știu pe norocos ca fiind un parios experimentat. Norocosul din Costesti a ales pe bilet 21 de meciuri de fotbal din mai multe campionate din Europa si a obtinut o cotă finală de 65 de mii. Valoarea maximă a câştigului de pe bilet a fost de 123 de mii de lei dar, datorită unui bonus dublu, câştigul final a depăşit 247 de mii de lei. Acesta pariază des, dar niciodată nu investeşte într-un bilet mai mult de 6 lei. Cu banii câștigați, tânărul are de gând să finalizeze construcția unei case care se află în Râmnicu Vâlcea.


“E o pasiune de mulți ani, dar nu mă hazardez să joc sume mari. Sunt și zile când nu ajung să pariez, sunt și zile când bag mai multe bilete. De obicei joc meciuri care vor avea loc într-o săptămână întreagă sau chiar în zece zile. M-am așteptat să prind o sumă mare. Au fost meciuri din mai multe campionate. Am pariat pe echipe pe care le urmăresc din urmă. În ultima zi mai aveam doar două meciuri. Apoi a mai rămas unul singur. Am așteptat și am câștigat. Cu Acești bani vreau să termin construcția unei care care se află la Râmnicu Vâlcea și să ne mutăm acolo. Voi continua să joc, eu nici până la acest câștig nu eram în pierdere, am mai câștigat. Nu este un secret, ai nevoie de noroc și trebuie să urmărești evoluția echipelor”, spune norocosul, Claudiu Trache pe numele său. Fericitul câștigător spune că va continua să parieze, dar tot pe sume mici.

Gabi Cârjaliu