UPDATE/PERSOANA DISPĂRUTĂ DE 45 DE ANI A FOST DEPISTATĂ

Urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii din Vâlcea, numitul VOICU SAVU a fost identificat ieri, la o unitate medicală din Drobeta-Turnu Severin, unde a fost luat de către aparţinători şi adus la domiciliu. Bărbatul nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării de la domiciliu.

Polițiști vâlceni fac verificări pentru depistarea unui bărbat de 45 de ani, plecat de acasă din data de 01 iunie a.c..

În seara zilei de 02 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 66 de ani, din comuna Diculești, cu privire la faptul că fiul său, VOICU SAVU, născut la data de 11.06.1976 a plecat în după-amiaza zilei de 01 iunie de la locuința sa, din comuna Diculești, sat Colelia, județul Vâlcea, într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.

Semnalmentele acestuia sunt următoarele: înălţime 150 cm, greutate 60 de kg, păr negru ondulat, ten închis, 44 de ani, faţă ovală, ochi căprui, de asemenea suferă de un handicap locomotoriu (mers şchiopătat).
Totodată, bărbatul în cauză nu este la prima plecare de acest gen.
De asemenea, persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!