UPDATE: Minorul care a lovit un polițist la Ultimul Dolar, sub control judiciar!

UPDATE: Adolescentul din Pietrari implicat în scandalul de la restaurantul Ultimul Dolar din Horezu se află sub control judiciar pentru ultraj, distrugere și tulburarea ordinii publice. Procurorii au refuzat arestarea tânărului care a lovit polițistul cu cătușa. Acesta este cunoscut de polițiștii din Horezu ca fiind un tânăr destul de violent, penultima ispravă fiind de Crăciun, când într-o ceartă cu tatăl său, a vrut să îl înjunghie cu un cuțit. Pentru a nu fi arestat, tănărul a invocat faptul că e minor (17 ani) și pierde cursurile de la școală. Din surse, se pare însă că acesta nu mai frecventează școala de ceva timp.

UPDATE: „Când l-a încătuşat pe unul dintre tinerii recalcitranţi, acesta având doar o cătuşă la mână s-a zbătut şi l-a zgâriat pe cap, pe poliţist”, afirmă Cătălin Udrea, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Un scandal a izbucnit noaptea trecută între doi bărbați din localitatea Pietrari la restaurantul cunoscut sub denumirea Ultimul Dolar, aflat la intrare în Horezu. Conflictul a fost spontan, în ajutorul agresorilor sărind și alți bărbați, rude și prieteni. A fost chemată poliția la fața locului, iar în momentul intervenției, unul dintre polițiști a fost lovit în cap de unul dintre bătăuși cu o cătușe. Polițistul rănit a fost transportat cu ambulanța la spital cu un TCC acut deschis în zona capului. Scandalagii sunt reținuti de polițiștii din Horezu.