UPDATE: Minora din Rm. Vâlcea dispărută, a fost găsită

UPDATE: În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri s-a reușit identificarea minorei Gheorghe Maria Alicia pe raza municipiului Oradea. Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unei minore de 15 ani, din Râmnicu Vâlcea, plecată de la domiciliu la data de 12 aprilie a.c..

În seara zilei de 12 aprilie, o femeie din Râmnicu Vâlcea, a sesizat poliția cu privire la faptul că, nepoata sa, GHEORGHE MARIA ALICIA, născută la data de 18 august 2005, a plecat de acasă în cursul dimineții, pentru a merge la niște prieteni, în orașul Călimănești, dar nu s-a mai întors la domiciliu.
Fata are o înălțime de 170-175 cm înălțime, greutate 75 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, față ovală, ten deschis, ochi verzi. Nu este la prima plecare de acest gen.
Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!