UPDATE: Mama copilului lăsat într-o scară de bloc în Ostroveni a recunoscut abandonul

UPDATE: Mama copilului abandonat s-a prezentat azi, 15 februarie, la sediul IPJ Vâlcea, pentru a declara abandonul copilului.
“Astăzi femeia s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea. Polițiștii au identificat o femeie de 35 de ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptei. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt” – IPJ Vâlcea

Caz socant la Rm. Vâlcea. Într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni a fost găsit un nou-născut abandonat.

În urma unui apel telefonic dat de o femeie care a găsit copilul nou-nascut în scara unui bloc într-un scaun de transport auto, politiștii vâlceni s-au deplasat la fața locului. A fost solicitată si intervenția unui echipaj de la ambulantă, nou născutul fiind transportat la o unitate spitalicească.
În urma evaluării medicale s-a stabilit că este un nou născut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună.
Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “rele tratamente aplicate minorului” sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Rm. Valcea și se desfașoară activități pentru clarificarea situației și identifcarea mamei copilului.