Unde şi de ce s-a vaccinat primarul comunei Stoeneşti Gheorghe Dumbravă

Gheorghe Dumbravă este cu siguranţă unul din cei mai buni edili din Vâlcea. Rareori lipseşte din localitate şi atunci îl găseşti cu treburi la instituţii din Râmnic, Bucureşti sau Craiova, iar localnicii ştiu că primarul lor nu pleacă nici în concedii.
Marţi, 23 martie, a lipsit însă de la program o jumătate de zi fiind obligat să se deplaseze la Brezoi, acolo unde a fost programat pentru vaccinare.
“Personal nu mă tem că aş lua acest virus sau că organismul meu nu i-ar face faţă, dar am considerat că este bine să dau un exemplu populaţiei şi astfel oamenii să realizeze că vaccinarea îi poate proteja şi poate pune capăt mai repede pandemiei. Condiţiile centrului din Brezoi am remarcat că sunt foarte bune, m-am bucurat să revăd, măcar în treacăt, localitatea natală, dar ştiu că pentru mulţi oameni deplasările acestea la distanţe lungi faţă de domiciliul lor pentru a se vaccina sunt piedici reale. Cred că programul de vaccinare putea fi pus mai bine la punct astfel încât fiecare cetăţean să fie programat în cel mai apropiat centru de domiciliu său. Lucrările de reabilitare la şcoala centrală de la noi sunt în plină desfăşurare, pentru că tot m-aţi întrebat ce se mai face în Stoeneşti, şi mai lucrăm la asfaltarea a două uliţe, una de 400 de metri şi cealaltă de 450 de metri”, ne-a declarat Gheorghe Dumbravă. (T.G.)