Un Referendum mai mult decât necesar

O campanie dusă nu atât de organizații ale minorităților sexuale cât mai ales de inamici ai actulei puteri politice din România, de străini cu interese obscure și de inconștienți care nu realizează ce se întâmplă are loc în ultimele zile mai ales pe rețelele de socializare, dar și pe unele televiziuni. Campania are ca scop implementarea ideii că Referendumul pentru familie este de fapt o cheluială inutilă de bani public, o pierdere de timp, o “fumigenă” menită să distragă atenția publicului de la problemele liderului social democrat sau a altor politicieni.

Bineînțeles că organizarea unui Referendum costă. Ar fi costat și organizarea în 1990 a unui referendum care să modifice constituția noastră în sensul că: resursele subsolului nu pot fi exploatate în România decât de statul român, terenurile și imobilele construite pe teritoriul țării noastre nu pot fi vândute cetățenilor străini, pe teritoriul țării noastre nu pot exista fabrici de prelucrare a alcoolului sau a tutunului decât cu capital integral român. Ar mai fi putut prevedea un referendum la începutul anilor ’90 că băncile din România trebuie să fie cu capital autohton, că pedeapsa cu moartea nu trebuie abolită, ba din contră ea trebuie extinsă și aplicată oricărui cetățean care încurajează, contribuie sau plănuiește la distrugerea fabricilor construite de țara noastră, a sistemului de transport naval și feroviar. Un referendum care ar fi stipulat limitarea mandatelor de consilieri, deputați, senatori la maxim două mandate ar fi costat și el dar ar fi pus capăt formării unei găști de privilegiați “eternalizată” în funcții de putere.
Ne-au mai rămas extrem de puține lucruri care să ne păstreze identitatea de națiune și să nu ne transforme integral într-o colonie de sclavi moderni. Acum avem șansa să încercăm să ne păstrăm familia tradițională. O să spuneți că ea poate fi păstrată oricum.
Vreți să știți câți homosexuali erau în New York acum 20 de ani? Chiar dacă vreți să știți, nimeni nu vă poate da o cifră exactă. Dar vă pot spune zeci de români care trăiesc acolo, printre care și mulți vâlceni, că ei nu se afișau în public, că nu exista decât un singur club de noapte pentru minoritățile sexuale care era deschis doar de la 5 dimineața la ora 10. Acuma sunt mii, mii de oameni care nici nu ști dacă sunt bărbați sau femei. Nimeni nu mai vorbește cu domnule sau doamnă pentru că nu ști cui te adresezi. Sute de cupluri de bărbați sau de femei merg de mână prin oraș, toaletele publice din sutele de cluburi și baruri au devenit unisex. Vi se pare o lume normală? Și pe nemți i-ar fi costat niște referendumuri dacă le făceau la timp, dar ar fi protejat Germania să devină o țară plină de negri, de musulmani, de homosexuali, transexuali și prostituate. Olanda a devenit o țară în care se trage pe nas în locuri publice, se eutanasiază legal oameni bolnavi, se căsătoresc bărbați cu bărbați și femei cu câini și pisici.
Noi suntem un popor tolerant nu conservator cum ne caracterizează presa străină aservită unor grupuri de homălăi. Nu suntem rasiști, nu avem probleme cu religia sau culoarea pielii cuiva. Nu avem probleme nici cu bolnavii care preferă să facă sex cu un animal, un individ de același sex sau o gonflabilă în loc să facă dragoste cu o persoană de sex opus pe care să o iubească așa cum ne-am iubit noi de mii de ani partenerii de viață. Dar vrem pur și simplu să ne păstrăm identitatea, tradițiile, familiile. NU vrem moschei în comunele vechi ardelene, nu ne-am simți bine să vedem bărbați sărutîndu-se pe stradă sau sute de persoane al căror sex este incert, și nici nu ne-am simți confortabil dacă ne-am duce la o ședință cu părinții la școală și acolo ar veni cupluri de homosexuali cu ai lor copii înfiați abuziv.
Noi trebuia să facem acest referendum de mai multă vreme așa cum ar fi trebuit să facem și altele. Indiferent de costul lor. Pentru a nu plăti din neglijență cu un preț prea mare indiferența noastră. Un preț care ar însemna de fapt distrugerea noastră totală ca popor român iubitor de Dumnezeu, de familie, de istorie, de normalitate. De ce este inutil în mintea unora ca Cioloș acest Referndum? Pentru că încearcă să păstreze normaliattea într-o țară invadată și supusă unor presiuni din partea unei comunități internaționale care încercă să exporte la noi haosul, decadența, musulmanii, negrii, cerșetorii, teroriștii, migranții, homălăi, drogurile.
“Referendumul prezintă riscul (…) de a duce la restricţii suplimentare în viaţa de zi cu zi a cuplurilor de homosexuali şi de a încuraja discriminarea”, căreia ei îi sunt deja victime, a declarat joi pentru AFP Barbora Cernusakova, reprezentantă a Amnesty pentru Europa, subliniind că acesta ar fi un “pas înapoi clar pentru România”. Ea a adăugat că Amnesty va trimite vineri o scrisoare Curţii Constituţionale pentru a “încerca să împiedice această consultare”.
Ați înțeles? Vă dați seama cât de nesimțiți sunt acești străini care vor să ne oblige să trăim după regulile lor și cât de cretini ne cred dacă consideră că familiile noastre ar avea drepturi mai puține decât niște oameni evident cu comportamente deviante.
Deci dacă suteți homosexuali sau dacă vreți ca aceștia să se poată căsători legal, să facă nunți în primării, biserici și localuri și să înfieze copii făcuți de cupluri normale vă sugerez să nu participați la Referendumul pentru familie.
Dar dacă mai aveți în voi o vlagă de bărbat român care știe, vrea și poate să fie tată sau în pântece o chemare spre maternitate logică unei femei normale și sănătoase, cred că este obligatoriu să votați.

Traian GUMINSKI