Un nou concept de fast-food la Vâlcea

Un nou concept de fast-food a fost lansat la Vâlcea. Misiunea economică este de a da naștere unui brand, T&D Truck, de a crea un restaurant mobil/ rulotă care să deservească piața consumatorilor vâlceni și nu numai, prin produse de tip fast-food, executate la cele mai înalte standarde de calitate. Proiectul ce se derulează în regiunea Sud-Vest Oltenia, județul Vâlcea, comuna Vlădești, se află în luna a 10-a de implementare, pregătit pentru a lansa misiunea economică în mediul vâlcean. Rulota de unde puteți să încercați produsele revoluționare se află amplasată în stațiunea Călimănești-Căciulata, mai precis în parcarea Parcului “Poiana lui Căliman” – La căluți.

Vrem să arătăm copiilor, tinerilor și vârstnicilor că sănătatea, savoarea, aromele, deliciile pot lua forma și unor produse de acest tip, gătite lent, atent condimentate și echilibrate. Vom veni în întâmpinarea consumatorilor de produse de tip fast-food cu rețete noi, gătite sănătos, dar menținând gustul inconfundabil și prospețimea produselor utilizate. Misiunea socială este promovarea economiei sociale ca instrument durabil și flexibil pentru dezvoltarea economiei locale prin înființarea unei structuri a economiei sociale în mediul rural (Sat Priporu, Comuna Vlădesti) din județul Vâlcea, în regiunea Sud Vest Oltenia și crearea de 5 noi locuri de muncă la nivel local”, spun tinerii care au implementat proiectul.
Perioada de implementare: iunie 2021 – mai 2023; Finanțare este prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4 – Incluziunea socială și combaterea sărăciei.
“În decursul lunii martie ne-am canalizat eforturile, munca și priceperea în a îmbina armonios componenta economică și cea socială. Am preparat cu dragoste și pricepere bucate alese, dar nu i-am uitat nici pe micuții noștri bucătari care, în data de 7 martie 2022 au avut parte de un nou Atelier culinar creativ – „Bucătar pentru o zi!”. Am pus și de această dată la dispoziția celor 6 copilași materia primă și ustensilele necesare realizării în siguranță a unui desert fără coacere, pe care l-au putut duce acasă, la familiile lor. Totodată, sub îndrumarea nutriționistului nostru, au fost parcurse aspecte importante privind o nutriție echilibrată, în cadrul Campaniei – Nutriție echilibrată – Mens sana in corpore sano!, precum și importanța păstrării unei igiene adecvate și a Reciclării selective – cei 3 R: Reciclează, Reutilizează, Reduce! În decursul lunii martie, salariații întreprinderii sociale au continuat să sprijine, ca și în lunile trecute, persoane în vârstă, dezavantajate, prin procurarea și livrarea de produse alimentare necesare traiului de zi cu zi”, completează antreprenorii vâlceni.

Gabriel Cîrjaliu