Un bărbat beat a încercat să își dea foc în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea

Un bărbat a încercat, luni, 2 ianuarie, în jurul orei 22:30, să se incendieze în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea. Acesta era băut şi a devenit agresiv în momentul în care ambulanța a ajuns la faţa locului. Jandarmii au reuşit să-l imobilizeze şi l-au dus la spital.
A fost solicitată intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.
“După ce a ajuns în fața primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, bărbatul în vârstă de 45 de ani, care avea asupra lui o sticlă cu benzină, a început să strige că își va da foc. Jandarmii vâlceni care se aflau în proximitate, au intervenit imediat și după un scurt dialog cu acesta, au reușit să-i smulgă din mână recipientul de combustibil.
În urma controlului corporal preventiv, jandarmii nu au găsit asupra lui alte obiecte contondente, doar o brichetă, care după spusese lui, ar fi folosit-o să își provoace rău.
A fost solicitată intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.
Bărbatul se afla în stare de ebrietate și a devenit agresiv în prezența echipei medicale, fapt care a necesitat imobilizarea acestuia”, au precizat jandarmii vâlceni.
Intervenția nu a fost una lipsită de pericol, pentru că bărbatul a fost însoțit de un câine, doar că spre binele colegilor noștri, animalul nu a fost agresiv.