Turist agresat de patru bărbaţi la Voineasa

Un bărbat din mun. Feteşti, judeţul Ialomita a fost agresat fizic de patru bărbaţi, în dimineaţa zilei de duminică, 21 august, fiindu-i sustrasă şi borseta în care se afla o sumă de bani, documente, carduri şi un telefon mobil.

În urma activităţilor investigative efectuate s-a reuşit stabilirea persoanelor bănuite de comiterea faptelor de agresiune exercitate asupra victimei şi participaţia penală a fiecăruia dintre aceştia. Astfel că cercetările vor fi continuate faţă de P. Mihai, de 23 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi faţă de V. Adrian, C. Mihai, ambii de 21 de ani şi I. Marin, de 26 de ani pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe.
În baza probatoriului administrat în cauză, tinerii de 21 de ani şi cel de 23 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, prejudiciul a fost recuperat în mare parte. În cursul zilei de ieri, tinerii au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile pentru toate cele 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de tâlhărie şi lovire şi alte violenţe.