Trei motive pentru care oamenii își doresc să se mute la Vlădești

Că Vlădeștiul a devenit un punct de atracție pentru mulți vâlceni și nu numai care își doresc achiziționarea de proprietăți în localitate, nu mai este un secret. Că se găsesc cu greu și la prețuri considerabile nu este de asemenea o noutate. Cum s-a ajuns la această situație nu este greu de înțeles și în mare parte totul se bazează pe multă muncă și viziune corespunzătoare din parte undei echipe de profesioniști condusă de primarul Adi Cosac. Noi vă prezentăm doar trei dintre multele avantaje ale comunei.
– Condiții la nivel de oraș. La Vlădești cea mai mare parte a utilităților sunt disponibile în toate colțurile comunei. Și conducerea administrativă a localității încearcă și reușește să țină pasul cu ritmul de dezvoltare. Alte 32 de drumuri se vor moderniza iar rețeaua de gaze se va extinde pe alte 23 de străzi. Stațiile de autobuz se vor moderniza și ele.
– Act de învățământ e înaltă calitate. Dacă în trecut părinții copiilor din Vlădești făceau tot posibilul să-și trimită copiii la școli din Râmnic acum nu se mai pune problema. Cosac și compania au pus mare accent pe îmbunătățirea actului de învățământ. Școlile și grădinițele au fost modernizate și dotate la nivel european, dascălii au fost ajutați astfel încât să rămână în comună și să nu își caute angajamente în alte locuri.
– Peisaje de vis. Timpul liber este ușor de fructificat la Vlădești care dispune de peisaje deosebite. Nu peste mult timp în localitate va prinde contur și un complex balnear care va atrage mulți turiști, va crea multe locuri de muncă și va aduce un venit substanțial la bugetul local.