Trei greşeli capitale liberale la Bujoreni

La alegerile care au loc duminică 11 iunie în comuna Bujoreni pentru alegerea primarului favorit conform sondajelor este candidatul social democrat Gheorghe Gîngu. Liberalii nu vor putea câştiga alegerile din cauza unor greşeli capitale ale celor din conducerea judeţeană a PNL.

Iată cele mai importante greşeli liberale:
1. PNL a ales să intre în alegeri cu un candidat care are mai multe dosare pe rolul instanţelor, care este cercetat de DNA şi care are şi un dosar de omor din culpă (accident rutier), lucruri cunoscute de cetăţenii din Bujoreni care nu doresc să aibă parte de un edil al cărui mandat să fie întrerupt de o condamnare fie ea chiar şi cu suspendarea executării pedepsei.
2. PNL a ales să intre în alegeri cu un candidat care a ocupat multă vreme postul de viceprimar, iar în acea perioadă s-a remarcat printr-un chiul prelungit de la locul de muncă, fiind mai tot timpul în concedii de odihnă sau medicale şi neimplicându-se în executarea atribuţiilor sale, iar localnicii cunosc bine şi acest aspect.
3. Cei care se ocupă de campania candidatului liberal au elaborat un mod agresiv de campanie bazată pe atacuri denigratoare la adresa adversarilor, în special al condidatului PSD, iar cetăţenii din Bujoreni nu apreciază aceste mizerii.
4. Candidatul liberal nu are un program sau proiect credibil de prezentat cetăţenilor şi chiar dacă cineva i-ar fi făcut un astfel de program pentru a-l ajuta lumea din comună ştie că nu este capabil să îl implementeze.

Traian Guminski