Trei bărbați arestați pentru agresarea unui bărbat, tăiat cu un cuțit și jefuit

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea, au bătut un alt bărbat, l-au tăiat cu un cuțit, jefuit, au distrus bunurile. Cei trei au fost arestați de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 25 martie a.c., în incinta unei societăți comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor, pe fondul unei stări conflictuale, ar fi agresat fizic, un alt bărbat, lovindu-l cu un obiect tăietor – înțepător, tulburând astfel, ordinea si liniștea publică.
Totodată, aceștia sunt bănuiți că i-ar fi sustras persoanei vătămate și o sumă de bani din buzunar, cheile de la autoturismul personal, distrugându-i și telefonul mobil.
Astfel, în urma activităților desfășurate cu operativitate și a probatoriului administrat, au fost identificate toate persoanele implicate, față de cei în cauză fiind luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, iar ieri aceștia au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor 3 bărbați”, au precizat polițiștii vâlceni.