TITEL face galerie îngerilor

Martiniuc Marian Ștefan (49 ani) cunoscut în cartierul Ostroveni sub numele de Titel s-a stins din viață în această dimineață la spital ďupă o grea suferință.

Era iubit de cei care îl cunoșteau, avea o vorbă bună pentru fiecare și oferea mereu o mână de ajutor pentru cei care apelau la el. Nu de puține ori era văzut pe bancă în zona Pizza Bar unde își petrecea timpul alături de Coco, câinele pe care îl îngrijea, si alături de porumbeii cărora le arunca semințe. Iubitor al sportului, era nelipsit de la meciurile de handbal. Ca omagiu în cinstea prietenului care s-a stins, galeria a afișat azi un banner în timpului meciului din Liga Florilor SCM Râmnicu Vâlcea-CSM Slatina, după care s-au îndreptat spre Cartierul Ostroveni la banca unde stătea cu prietenii de vorbă. Înmormântarea lui Titel va avea loc in comuna Slătioara, județul Olt, joi, 30 ianuarie.

Mesajele de pe rețeaua de socializare sunt sfâșietoare:
“În vară la înmormântarea lui tata m-a întrebat dacă poate să îl pupe… în spatele blocului… S-a apropiat, l-a pupat pe tata pe frunte și a zis: ne vedem curând, vecine, avea lacrimi în ochi”- Mihai Nyca.

“Dumnezeu să îl odihnească! Nu am să uit niciodată ajutorul pe care mi l-a dat atunci când am fost la necaz” – Rodica Angela Gurițoiu.
“Titele, când o să trec pe lânga bancă, imaginea asta… . Dumnezeu să-l odihnească!” – Popescu Costin.
“Dumnezeu să-l odihnească în pace un om cu suflet mare un prieten adevărat” –
Tulbiță Vaentin.