Test important pentru caracterul liberalilor vâlceni

PNL Vâlcea şi-a mărit numărul membrilor înainte de alegerile din urmă cu trei ani şi după alegeri ,dar din păcate majoritatea noilor veniţi sunt oameni ce aleargă după o susţinere politică pentru un job mai bun, pentru un job pur şi simplu, pentru o avansare în carieră, în general pentru avantaje. Era uşor de anticipat că după zarva publică şi ascensiunea celui mai oportunist politician liberal, lacom după bani, funcţii şi putere, se va naşte un curent din cei ce vor crede că asta înseamnă politică. Adică ceea ce face Virgil Pîrvulescu.
Inutilul viceprimar, după opinia noastră, al municipiului, deşi are probleme evidente de imagine şi probleme juridice, fiind în proces cu Agenţia Naţională de Integritate (proces pe care deja l-a pierdut în două instanţe) a anunţat recent că va candida împotriva deputatului Cristian Buican pentru preşedenţia PNL Vâlcea.
Că un om care nu are nimic de-a face cu liberalismul şi care a intrat în acest partid doar mânat de un vis bolnav de a ajunge primar peste Râmnicu Vâlcea vrea să-l înlăture pe cel care a reformat imaginea PNL şi care este de mulţi ani vicepreşedinte la nivel naţional şi secretar al Camerei Deputaţilor nu ne miră şi nici nu este un demers neobişnuit. Mare parte din cei din presa locală îi spuneam încă de acum doi ani deputatului liberal că acest balon plin cu îngâmfare va dori să fie şef peste liberalii din judeţ.
În perioada următoare, dacă se va declaşa deja o campanie internă pentru alegerile de la liberali, nu doar deputatul Cristian Buicanm dar şi toţi cei din politica locală vor putea vedea ce caracter au liberalii vâlceni, de la simpli membri la cei cu funcţii în administraţie, sănătate, învăţământ, agenţii şi partid.
Cum majoritatea acestor oameni îşi datorează poziţiile publice şi în bună parte veniturile deputatului Cristian Buican care i-a ajutat şi direct, dar şi indirect pentru a ajunge unde sunt, eventuala lor poziţionare de partea lui Virgil Pîrvulescu va dovedi caracterul mic şi lichelismul politic.
Demersul lui Virgilică este unul util PNL Vâlcea, este un test al caracterelor. Într-o lume normală în aceste alegeri Pîrvulescu ar obţine doar un vot! Pe al său!

Traian GUMINSKI