Teatrul Anton Pann participă la Festivalul Internaţional de Teatru Nou de la Arad

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad și Consiliul Local al municipiului Arad organizează în perioada 7-15 mai 2016 cea de-a patra ediție a Festivalului International de Teatru Nou. Teatrul Anton Pann Râmnicu Vâlcea participă pentru a treia oară la acest festival.

Din selecția de anul acesta realizata de criticul de teatru Claudiu Groza fac parte spectacole nominalizate la Premiile UNITER, spectacole ale unor teatre importante ca Teatrul Mic, Teatrul Naţional, Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior toate din Bucureşti, Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Teatrul German de Stat Timişoara, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timişoara, Teatrul „Regina Maria” Oradea, dar şi trupe reprezentând teatrul independent. De asemenea, vor fi prezente si doua trupe de teatru din Italia si Ungaria. O ediție care îi are in prim plan pe tineri și unele dintre cele mai apreciate producții teatrale ale momentului vor face deliciul spectatorilor Festivalului International de Teatru Nou Arad din acest an.
Teatrul Anton Pann Râmnicu Vâlcea participă pentru a treia oară la acest festival care polarizează atenția iubitorilor de teatru, dar și a criticilor teatrali în acest început de mai. În acest an, teatrul nostru va participa cu spectacolul FEMEI/BĂRBAȚI de Willy Russell, regia Vlad Massaci, scenografia Andu Dumitrescu. Vă amintim că acest spectacol a făcut parte și din selecția Festivalului Național de Teatru 2015 desfășurat la București în toamna anului trecut.
Reprezentația teatrului vâlcean va avea loc miercuri 11 mai de la ora 22 în sala mare a teatrului arădean. Acest festival nu este unul competitiv, selecția riguroasă reprezentând o validare a valorii spectacolelor prezentate.