Târg de Carte pentru Copii şi Tineret la Bibiotea Judeţeană

Zeci de copii de la şcolile din Râmnic au venit azi, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” unde cea de-a X-a ediţie a Târgului de Carte pentru Copii şi Tineret şi-a deschis porţile până pe 4 decembrie. Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Vâlcea şi librăriile Humanitas, Aldan, Roxicom şi Librin.

DSC_0054_540x320
“Sunt convinsă că printre cadourile voastre de Crăciun preferate se va afla şi o carte, iar dacă nu va fi, o veţi cere voi. În momentul în care ni s-a propus să fim parteneri, nu am eyitat şi am acceptat pentru că scopul acestui amplu eveniment este atragerea copiilor şi a tinerilor spre lectură, dar şi familiarizarea acestora cu spaţiul bibliotecii”, a spus Andra Bică, inspector general al ISJ Vâlcea. Primele clase care au călcat pragul bibliotecii au fost chiar Clasa a VI-a A Lahovary, clasă la care dirigintă este şi inspectorul general, clasa pregătitoare de la Liceul de Artă şi Clasa a III-a D Tache Ionescu.
Şi anul acesta librăriile vâlcene participă cu o ofertă interesantă de carte şi accesibilă pentru toate buzunarele, Programul de desfăşurare a acestei manifestări este 2-4 decembrie, între orele 10.00-18.00.