Tânăr din Perişani, consumator de droguri, prins în flagrant de jandarmii vâlceni

Un tânăr de 23 ani, domiciliat în comuna Perişani, judeţ Vâlcea, a fost depistat de jandarmii vâlceni în timp ce consuma droguri în maşina proprie, la “Arenele Traian”.

Având în vedere ora târzie, locul retras şi deţinerea de informaţii că în acel loc se consumă substanţe interzise, jandarmii vâlceni au procedat la legitimarea, controlul corporal preventiv al persoanei şi percheziţia autovehiculului. Asupra tânărului s-au găsit mai multe obiecte suspecte, printre care o cutie cu foiţe pentru ţigarete inscripţionată “OCB”, o bilă din folie de aluminiu în interior aflându-se resturi vegetale de culoare brun-verzuie şi o ţigaretă confecţionată artizanal cu fragmente vegetale, având un miros înţepător.
Tânărul de 23 de ani a relatat că se afla în acel loc pentru a fuma respectiva ţigaretă confecţionată artizanal, menţionând că substanţele interzise au fost cumpărate pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută în timp ce se afla în Olanda. Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.