Tânăr din Drăgășani reținut pentru furt

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din Drăgașani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 30 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au fost sesizați prin apelul unic de urgență, de o femeie din municipiu, cu privire la faptul că, concubinul acesteia, un bărbat de 39 de ani, a fost deposedat prin violență de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.
În fapt, în noaptea de 29/30 septembrie a.c., bărbatul de 39 de ani ar fi dat împrumut suma de 200 de lei, unui tânăr de 19 ani, din Drăgășani, acesta la rândul lui oferindu-i bărbatului, un telefon mobil drept gaj.
În drumul spre casă, bărbatul ar fi fost agresat de tânărul de 19 ani, care l-ar fi deposedat prin violență de telefonul mobil.
Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea pe 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea.
Astăzi tânărul o sa fie prezentat Judecătoriei Drăgășani pentru dispunerea de măsuri conform prevederilor legale.