“Strop de bucurie în prag de sărbătoare”! Universitatea Constantin Brâncoveanu își propune din nou să le facă sărbătorile fericite vâlcenilor nevoiași

Universitatea “Constantin Brâncoveanu” din Rm. Vâlcea continuă campania “Strop de bucurie în prag de sărbătoare” care a ajuns la cea de-a opta ediție și care își propune să aducă o mângâiere celor care nu își permin mare lucru în zilele de sărbătoare.

“Haideţi, împreună, să facem SĂRBĂTORILE DE IARNĂ puţin mai frumoase şi pentru cei lipsiţi de orice mângâiere: copii, bătrâni sau familii, care nu simt cu adevărat aceste sarbători care ne unesc! Fiecare avem acasă ceva care ne este de prisos, dar pentru alţii este foarte important. Donează o jucărie, o haină, alimente sau un lucru care crezi tu că ar încălzi sufletele unor oameni, ce nu au speranţa unor sărbători pline cu zâmbete! Numai împreună și luând atitudine, scopul poate fi realizabil! Vă așteptăm la marea mobilizare de strângere de fonduri până pe 7 decembrie, iar distribuirea acestora va fi pe 8 – 9 decembrie”, este mesajul celor de la Universitatea Constantin Brâncoveanu.