Strat de zăpadă record în Diculeşti

Aflat la primul său mandat, tânărul primar Armand Cupăreanu face faţă cu brio celei mai cumplite ninsori din istoria comunei Diculeşti.

“Ninge de peste 24 de ore, iar acum fulgii de zăpadă au mărimea monedelor de 50 de bani. Este ceva de nedescris. Salariaţii primăriei, ai unităţilor administrative din comună, mulţi voluntari şi salariaţii a două societăţi comerciale din localitate s-au mobilizat şi am reuşit să punem drumurile din Diculeşti practicabile. Stratul de zăpadă a depăşit 70 de cm. Am trăit o viaţă aici, dar aşa ceva nu am văzut.
Ţinem şcolile deschise, am dus alimente şi lemne la persoanele singure şi în vârstă. Sper să rezistăm am evitat să cerem sprijin la Prefectură şi Consiliul Judeţean deoarece ştim că sunt localităţi în nordul judeţului care au probleme mai serioase şi că este important pentru economia judeţului să fie ţinute deschise drumurile importante şi mari care ne leagă de judeţele vecine”, ne-a declarat primarul Cupăreanu marţi, 27 februarie la ora 13.00. (T.G.)