Ştefan Prală, noul administrator special al CET Govora

Azi, în şedinţa Cj Vâlcea, în locul avocatului Mihai Mihalache a fost numit Ştefan Prală administrator special al CET Govora.
Consilierii judeteni PSD, PER si ALDE au decis numirea fostului consilier judeţean PNL care şi-a dat demisia din funcţia pe care a deţinut-o în CJ Vâlcea, dar şi din partidul din care a făcut parte.

Demisie Prala

Din cele afirmate de consilierii judeţene PSD în cadrul şedinţei, Mihai Mihalache a fost revocat din functia de administrator special ca urmare a lipsei sale de activitate din cadrul institutiei amintite. Consilierii liberali au părăsit sala înainte de vot, iar Ştefan Prală a fost ales în funcţia sus amintită de cei 20 de consilieri PSD, PER şi ALDE.
“Toată viaţa, mi-am dorit să nu îmi depăşesc condiţia, oriunde am fost. Din păcate, m-am implicat prea mult în politică şi nimeni nu a văzut ce am făcut eu în viaţa mea profesională. Nu am să vin lună de lună în faţa preşedintelui Consiliului Judeţean ca să îi spun modul cum am politizat CET-ul, pentru că nu am de ce. În această dimineaţă mi-am depus demisia, fiind membru al Partidului Naţional Liberal. Nu voi face politica nici unui partid. Mă duc acolo ca să reprezint Consiliul Judeţean Vâlcea, cunoscând interesele Consiliului Judeţean, cunoscând problemele CET-ului şi străduindu-mă, prin experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul vieţii, să fac tot ce mă pricep în interesul Consiliului Judeţean, pentru revitalizarea CET-ului. Cred că voi putea face faţă acestei încercări, voi fi alături de toate proiectele pe care le prezintă preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu. Nu este nici un secret că îl admir pe Mircia Gutău, care este o parte activă în activitatea CET Govora, atât timp cât Consiliul Local Râmnicu Vâlcea este principalul consumator la CET Govora” a declarat Ştefan Prală la finalul şedinţei CJ Vâlcea.