Sport în scop caritabil la Măciuca

Nenu Mariana (deținătoarea recordului național la 6h ore alergare șosea), Daniel Trușcă (deținătorul recordului național la 48h alergare șosea), Bălașa George, Mihaela Roventa, Cecilia Cataniciu, Iulian Sandulescu și Mugur Mărcoianu vă învită să fiți parte din evenimentul caritabil ce va avea loc în ziua de 27 iunie în Comuna Măciuca.

Anastasia Tomoiagă, o fetiță diagnosticată cu autism din Râmnicu Vâlcea, va da startul ultra-alergării la ora 10:00. Pentru ea și pentru alți copii diagnosticați cu autism din județul Vâlcea, Mariana Nenu, Daniel Trușcă și George Bălașa vor alerga timp de 6 ore, fiecare pe câte o bandă, iar echipa formată din Cecilia Cataniciu, Mihaela Rovența, Iulian Săndulescu și Mugur Mărcoianu va alerga pe banda în regim de ștafetă, timp de 6 ore cu speranța ca împreună vor putea susține parte din terapiile extrem de costisitoare pentru evoluția acestor copii.
“Fii alături de fiecare pas pe care sportivii îl vom alerga și împreună putem face ca lumea să fie un gram mai bună. Orice gest contează! Donează direct în contul Centrul Terapeutic Prietenii Anastasiei – cont RO36 RZBR 0000 0600 2146 9240”, spun organizatorii evenimentului. (G.C.)