Spectacol ”Leonardo! 500 de ani!”; lansare de carte Doina Migleczi; și ”Sarmale cu dragoste” toate la Teatrul Anton Pann.


Teatrul Anton Pann în săptămâna acesta și în cele care vor urma, până la Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, pe lângă reprezentațiile cu public care au loc în cele două săli de spectacol, este și gazdă a numeroase activități culturale de tip: spectacole invitate, lansări de carte, întâlniri de sfârșit de an, serbări și târguri de Crăciun. Mulți au ales ca aceste întâlniri să se desfășoare în minunatul spațiu al Teatrului Anton Pann. Dar în rândurile care urmează am dori să vă aducem în atenție două dintre aceste evenimente:
Marți 13 decembrie, ora 18.00-lansare de carte Doina Migleczi
Spectacol ”Leonardo! 500 de ani!”

Cunoscută publicului vâlcean, Doina Migleczi, o personalitate care a furnizat ani la rând facultăților de teatru din țară tineri din Vâlcea, acum nume pe scena teatrului românesc, își va lansa miercuri 13 decembrie de la ora 18.00, primul său volum de versuri intitulat ”Printre zodii”. Era și normal ca această lansare să se facă într-un teatru, deoarece ani la rând Doina Migleczi a slujit teatrului. Tot în aceeași zi, la Teatrul Anton Pann, va avea loc și spectacolul ”Leonardo! 500 de ani! E prea mult!” după o ideea a Brigittei Loveaux din Belgia, spectacol realizat de Doina Migleczi cu elevii de la clasa de teatru din cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii din Râmnicu Vâlcea, ea predând actoria la această instituție.

Intrarea, ne spun organizatorii, este LIBERĂ, de aceea vă așteptăm la Teatrul Anton Pann, miercuri 13 decembrie, începând cu oara 18.00, la cele două evenimente ce poartă semnătura omului de teatru, o personalitate în lumea artistică a Vâlcii, și nu numai, a doamnei Doina Migleczi.

Vineri 16 decembrie, ora 19.00 – spectacol de teatru ”Sarmale cu dragoste”.
Al doilea eveniment pe care-l aducem în atenția dumneavoastră este spectacolul ”Sarmale cu dragoste” o comedie romantică care vorbește despre Un El și o Ea, două personaje simpatice care se întâlnesc întâmplător în sala de așteptare a unui medic cardiolog. Pe lângă boala de inimă, cei doi descoperă că au și pasiuni comune precum: tutunul, cafeaua, dar mai ales pasiunea pentru sarmale. Dacă această pasiune este atât de puternică, s-ar putea ca cei doi să fie impreună, dar…mai multe veți afla văzând spectacolul care este programat pentru vineri 16 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann. Pt a va rezerva un loc sunati la numărul de telefon 0773324352.
Din numeroasele activități care au loc în această săptămână, propunerea Teatrului Anton Pann este să vă faceți timp pentru a onora aceste două evenimente. marți 13 decembrie ora 18.00, lansare de carte si spectacol, regia Doina Migleczi și vineri 16 decembrie, spectacol ”Sarmale cu dragoste”.