SMURD Vâlcea a intervenit în 20 de situaţii de urgenţă în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 20 de situaţii de urgenţă în mai multe localități din județ.

Echipajele au intervenit pentru: stări de rău, dureri abdominale, un traumatism cranian, amețeli și multiple traumatisme în urma producerii unor accidente rutiere printre care amintim:
– accidentul produs în data de 07.08.2018, la ora 09.30, pe DN 64, în comuna Mihăești, sat Stupărei, unde în urma ciocnirii a două autoturisme a rezultat o victimă cu traumatisme ușoare. Aceasta a primit îngrijiri medicale preliminare din partea echipajului SMURD.
– accidentul produs în data de 07.08.2018, la ora 12.11, în Drăgășani, pe strada Valea Caselor, unde au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, a rezultat rănirea a două persoane, acestea suferind multiple traumatisme. Acestea au primit îngrijiri preliminare la fața locului după care au fost transportate la cele mai apropiate unități medicale pentru îngrijiri suplimentare.
După finalizarea cercetărilor, traficul rutier a revenit la normal.
În cazul celorlalte persoane s-a dispus transportarea la cele mai apropiate unități medicale pentru îngrijiri și investigații suplimentare.