Slujbe religioase în siguranță în comuna Stoenești

Primarul Gheorghe Dumbravă a verificat, cu ocazia marii sărbători religioase în care-și aniversează și onomastica, modul în care se păstrează distanțarea socială la slujbele religioase.
“Avem în localitate șapte biserici și cinci parohii, niciunde nu a fost aglomerație și credem că lucrurile vor decurge foarte bine și în Noaptea de Înviere. Aproape jumătate din populația localității este plecată la muncă în țări străine așa că cei rămași se împart între parohii. Bisericile sunt la distanță una de alta, am vorbit cu oamenii și fiecare va merge la slujba religioasă în cea mai apropiată biserică de domiciliul său. Locașurile de cult au și stații așa că slujba se poate asculta foarte bine și de afară.
Mulți dintre locuitorii Stoeneștiului s-au vaccinat, toată lumea are mască pentru protecție, există și dezinfectanți la biserici, am luat toate măsurile necesare pentru a fi în siguranță cu toții și a ne bucura de aceste sărbători”, ne-a precizat primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă. (T.G.)