Sistem fotovoltaic la Școala Gimnazială Comuna Budești

“Educația este una dintre cele mai prețioase resurse pe care o putem oferi copiilor noștri, iar energia solară reprezintă un pas important spre un viitor mai sustenabil.
𝗡𝗲 𝗽𝗮𝘀𝗮̆ 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗼𝘀̦𝘁𝗿𝗶 𝘀̦𝗶 𝗰𝗿𝗲𝗱𝗲𝗺 𝗰𝘂 𝘁𝗮̆𝗿𝗶𝗲 𝗰𝗮̆ 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺 𝗶̂𝗻 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗹𝗼𝗿! De aceea, suntem încântați să vă prezentăm proiectul nostru recent: instalarea unui sistem fotovoltaic de 10kWp cu invertor Fronius, la școala care a format o parte din echipa Genway- Școala Gimnazială Comuna Budești.
Prin această inițiativă, ne propunem să le oferim copiilor noștri dreptul de a învăța într-o școală cu dotări care promovează importanța energiei regenerabile.
Suntem mândri că putem să contribuim la educarea generațiilor viitoare în spiritul responsabilității față de mediu. Suntem convinși că acest sistem fotovoltaic nu numai că va ilumina sălile de clasă, ci și mințile și inimile copiilor noștri, inspirându-i să devină cetățeni conștienți și implicați.
Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru în acest proiect și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum această inițiativă va schimba în bine viața copiilor noștri și a comunității noastre. Împreună putem face o lume mai bună pentru cei mici!”, au anunțat echipa Genway, care s-a ocupat de instalarea sistemului fotovoltaic.