Sfârșitul USR în Vâlcea

Uniunea Salvați România nu va mai avea parlamentar în Vâlcea la următoarele alegeri. Sau va avea dacă peste 15% din populația acestui județ se va dovedi imbecilizată și masochistă. În municipiu este posibil ca prin munca viceprimarului Andrei Gheorghiu partidul să poată accede în consiliul municipal la alegerile locale din 2024 dar va fi foarte greu. Partidul era oricum în cădere liberă datorită luptelor interne pentru putere, discursurilor stupide din Parlamentul European și votului constant împotriva românilor dat în PE de europarlamentarii USR și prestației de buldozerist a președintelui Drulă.
Acum lumea a aflat cât cinism au lideri acestui partid care sabotează punerea în funcțiune a unor hidrocentrale care au costat enorm, care sunt gata și care nu produc energie elctrică din cauza unor ONG uri toxice și a unor parlamentari USR. Asta în timp ce populația plătește facturi din ce în ce mai mari la curentul electric.
USR nu va accede nici în Consiliul Județean unde pronosticăm că va lua chiar mai puține voturi decât la alegerile trecute unde a ratat intrarea în CJ la mustață.
Nu este greu de ghicit că acest partid creat artificial de niște pseudointelectuali va suferi o înfrângere usturătoare în județ și din partea partidului AUR care este în o creștere constantă de simpatie electorală.
Nici plătit super regește în campania electorală nu aș putea găsi trei motive pentru care să îndemn electoratul vâlcean să voteze candidații USR. Iar USR oricum nu plătește presa preferând să dirijeze fondurile bugetare pentru campanie către firmele de partid ale liderilor oportuniști și lacomi.
Să aveți parte de un deces politic ușor mămăligarilor useriști! Amin!

Traian GUMINSKI