Serbările Zăpezii la Păuşeşti Otăsău

Primăria Păuşeşti Otăsău beneficiază de un iluminat modern şi de utilaje proprii echipate pentru deszăpezirea şoselelor ceea ce permite ca această operaţiune să se desfăşoare şi pe timp de noapte.


Ninsoarea nu a ocolit nici comuna administrată impecabil de primarul Cătălin Avan şi echipa de profesionişti ce o coordonează.
Operaţiunile de deszăpezire au demarat luni la ora 4 dimineaţa. Timp de mai multe ore au fost folosite la maxim un tractor şi un buldoexcavator,ambele dotate cu lame antizăpadă. Drumurile au rămas practicabile. Şcolile deschise.
“Ne-am descurcat. Aşteptam această zăpadă, dar nu ştiam exact când va veni şi câtă va fi. Ne bucurăm că vremea ne permite să ne ţinem o promisiune faţă de elevii din comună. Joi, pe 1 martie, organizăm pe pârtia din satul Buzdugan “Serbările Zăpezii”. Pot participa şi tineri care nu locuiesc în comuna noastră. Din bugetul local am pregătit şi premiile. Cei mai buni la probele sportive de iarnă vor primii din partea primăriei şi consiliului local geci, căciuliţe, fulare şi mănuşi. După câte ştiţi la noi în comună toţi copiii au sanie, aşa că ne aştepăm la o participare masivă”, ne-a declarat Cătălin Avan. (T.G.)