Se extind reţelele de utilităţi în Orleşti

Recent, administrația locală din Orleşti a primit răspunsul afirmativ privind aprobarea unui proiect care prevede modernizarea drumurilor agricole pe o distanţă de 10 kilometri.
”Vom extinde rețeaua de gaze pe toate străzile. Avem case noi construite şi locuitori care solicită această nouă rețea de utilități. Școala este prioritatea noastră și vrem să fie un model în regiune. Continuăm să modernizăm localitatea, avem policlinică pe CNI și prin Anghel Saligny vom finaliza dezvoltarea şi extinderea de utilități din comună”, spune Daniela Cîrstina, consilier cu atribuții de viceprimar.
Acum, la Orlești, pe lângă gaze, drumuri asfaltate, apă, canal, iluminat, trotuare, instituții care să asigure comunității toate nevoile, clinică care este în curs de realizare și multe altele, primăria obținut finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, un rest de 5 kilometri de drumuri care rămăseseră neasfaltate, iar prin Compania Națională de Investiții, reabilitarea și modernizarea a căminului cultural și a dispensarului medical. (T.G.)